Termeni si conditii conform GDPR

1. Despre Tomorrow Travel

Tomorrow Travel SRL (referita ca „Tomorrow Travel”, ”noi” sau “noua/al nostru” in aceasta Politica), are ca domeniu de activitate Agentie de turism si Organizator Evenimente, fiind inregistrata la Registrul Comertului Iasi cu nr. J29/975/2001, cod fiscal RO1428585, cu sediul social in Calea Bucuresti nr.54, SINAIA, PRAHOVA
Email: iosefina.rosu@tomorrowtravel.ro
Telefon: 0244/310407
Web: www.tomorrowtravel.ro
Adresa postala: Calea Bucuresti nr.54, SINAIA, PRAHOVA
Cont Bancar: RO50RZBR 00000 600 253924 deschis la RAIFFEISEN BANK SINAIA.

Data ultimei actualizari a Politicii cu privire la protectia datelor personale: 23 mai 2018.

Opinia dvs. este importanta pentru noi – daca aveti intrebari referitoare la prezenta Politica, ne puteti trimite un email la adresa mai sus mentionata, prin posta sau prin curier la adresa postala: Calea Bucuresti nr.54, SINAIA, PRAHOVA.

Tomorrow Travel cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai websiteturilor ambrasign.ro, ambradeco.ro) clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, furnizori, parteneri, angajati) in cadrul prezentei Politici cu privire la protectia datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Documente de referinta

a. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 102/2005 privind infiintarea ?i functionarea Autorita?ii Na?ionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Tomorrow Travel SRL, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terti. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:

1. prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale; colectate in scopuri determinate, explicite si legitime;
2. adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate ?i ulterior prelucrate;
3. exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
4. stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate ?i prelucrate.

b. Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE)

Prezenta Politica se aplica fie ca vizitati site-ul noastru, fie ca ne contactati la punctul de lucru si va ofera informatii despre:

1. cum utilizam datele dvs
2. ce date personale colectam
3. cum asiguram confidentialitatea si siguranta datelor si
4. ce drepturi legale aveti asupra datelor dvs. personale.

Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website www.tomorrowtravel.ro, inclusiv dispozitive de tip smartphone, tableta. În cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.tomorrowtravel.ro. Tomorrow Travel isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Tomorrow Travel isi rezerva dreptul de a actualiza aceasta Politica din cand in cand. Modificarile isi produc efectele din momentul publicarii lor pe siteurile companiei, aplicatii mobile sau social media:
1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. caracter personal
2. Tipuri de date pe care le colectam si prelucram
3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal
4. Cum protejam datele dvs.
5. Drepturile dumneavoastra