Caută după:

Echipa noastră este în măsură să furnizeze soluţii tangibile pentru orice tip de circuit turistic. Flexibilitatea pe care o practicăm în relaţiile noastre cu clienţii ne-a asigurat mereu o perspectivă cuprinzătoare asupra posibilităţilor reale de concretizare a cererilor pe care le primim.

TEAM BUILDING SI INCENTIVE

INCENTIVE: Program complet pentru recompansarea eforturilor profesionale susţinute

Programul Incentive recompensează activităţile de succes ale angajaţilor, prin pachete turistice şi oportunităţi de călătorii, atât in România cât şi în Europa, la destinaţia dorită de beneficiar.

Formula aceasta contribuie consistent la stabilirea unor conexiuni productive cu partenerii de lucru şi recunoaşte atât individual cât şi colectiv eforturile profesionale susţinute, oferind o motivaţie solidă pentru proiectele viitoare. Prin această practică se urmăreşte îmbunătăţirea continuă a peformanţei angajaţilor. Optând pentru programe incentive pentru angajaţi, orice companie îşi dovedeşte interesul real faţă de salariaţi dar şi implicarea reală în perfecţionarea acestora.

Tomorrow Travel asigură desfăşurarea cu succes a acestor evenimente: transport autocar/avion, cazare la hoteluri speciale, masă si programe de vizitare cu ghizi locali, programe de entertainment şi excursii, asistenţă turistică completă.

Ne implicăm cu entuziasm în organizarea de actiuni de tip team building, destinate angajaţilor, analizând riguros profilul fiecărui grup. Mediul relaxant şi modalităţile inedite de ghidare a interacţiunilor sociale redefinesc echilibrul colectivului, asigurând în final o creştere lucrativă a potenţialului creativ.

Programul personalizat pe care îl propunem îmbină activităţile outdoor şi /sau indoor surprinzând prin originalitate dublată de o abordare profesionistă. De asemenea, suntem pregătiţi să sugerăm soluţii alternative pentru evenimente atipice.

Garantăm reuşita fiecărui eveniment prin asigurarea unui pachet de servicii complete şi acordând asistenţă pe tot parcursul desfăşurării acţiunilor aferente.