Organizator team building si incentive

volei team building tomorrowtravel

TEAM BUILDING SI INCENTIVE

Echipa noastra este în masura sa furnizeze solutii tangibile pentru orice tip de circuit turistic. Flexibilitatea pe care o practicam în relatiile noastre cu clientii ne-a asigurat mereu o perspectiva cuprinzatoare asupra posibilitatilor reale de concretizare a cererilor pe care le primim.

Programul Incentive recompenseaza activitatile de succes ale angajatilor, prin pachete turistice si oportunitati de calatorii, atât in România cât si în Europa, la destinatia dorita de beneficiar.

Formula aceasta contribuie consistent la stabilirea unor conexiuni productive cu partenerii de lucru si recunoaste atât seasideindividual cât si colectiv eforturile profesionale sustinute, oferind o motivatie solida pentru proiectele viitoare. Prin aceasta practica se urmareste îmbunatatirea continua a peformantei angajatilor. Optând pentru programe incentive pentru angajati, orice companie îsi dovedeste interesul real fata de salariati dar si implicarea reala în perfectionarea acestora.

Tomorrow Travel asigura desfasurarea cu succes a acestor evenimente: transport autocar/avion, cazare la hoteluri speciale, masa si programe de vizitare cu ghizi locali, programe de entertainment si excursii, asistenta turistica completa.

TEAM BUILDING

Ne implicam cu entuziasm în organizarea de actiuni de tip team building, destinate angajatilor, analizând riguros profilul fiecarui grup. Mediul relaxant si modalitatile inedite de ghidare a interactiunilor sociale redefinesc echilibrul colectivului, asigurând în final o crestere lucrativa a potentialului creativ.

Programul personalizat pe care îl propunem îmbina activitatile outdoor si /sau indoor surprinzând prin originalitate dublata de o abordare profesionista. De asemenea, suntem pregatiti sa sugeram solutii alternative pentru evenimente atipice.

Garantam reusita fiecarui eveniment prin asigurarea unui pachet de servicii complete si acordând asistenta pe tot parcursul desfasurarii actiunilor aferente.