Caută după:

Fără niciun stres pentru client!

Dorinţa noastră este să coordonăm întreaga desfăşurare a evenimentului fără implicarea clientului. Însă, în funcţie de solicitările pe care le primim, stabilim cu stricteţe măsura în care clientul işi doreşte să fie implicat în luarea deciziilor legate de derularea activităţilor. Fie vă propunem o soluţie care vă oferă control imediat asupra modului de desfaşurare fie venim cu un program strict elaborat, menit să vă menajeze întru totul.

Echipa noastră este deschisă negocierilor şi acceptă orice sugestie pentru administrarea echilibrată a bugetului vizat. Oferim o analiză detaliată la finalul evenimentului prin întocmirea unui decont amănunţit pe tipuri de servicii.

Pe parcursul desfaşurării evenimentului coordonăm toţi furnizorii, asigurăm ASISTENŢA, suntem prezenţi la EVENIMENT, contactăm transportatorii şi verificăm serviciile de CAZAREcheck-in /check-out grup, meniuri şi pachete de băuturi alese, săli conferinţe, echipamente audio şi video, DJ şi MC, jocuri de team building.

Orice detaliu legat de elaborarea unui eveniment corporate de succes este prioritatea noastră principală.

Organizarea întâlnirilor formale impune respectarea unor standarde în măsură să ilustreze profesionalismul unei organizaţii. Noi înţelegem stricteţea unei astfel de manifestări şi tratăm obiectiv fiecare detaliu. Totodată anticipăm punctele forte ale unui eveniment şi reuşim să le concretizăm la potenţial maxim. Factorul uman rămâne o constantă la care ne raportăm mereu tocmai pentru a garanta implicarea tuturor participanţilor. Noi armonizăm elementele care ţin de sobrietatea impozantă a evenimentelor corporate cu nevoia firească de ospitalitate. Conferim cordialitate unor întâlniri oficiale cu scopul de a fluidiza comunicarea, factor atât de important în stabilirea conexiunilor de natură business.