Organizare evenimente corporate

F?r? niciun stres pentru client!

Organizare conferinte, seminarii, simpozioane

organizari-simposioane-tomorrowtravelDorinta noastra este sa coordonam întreaga desfasurare a evenimentului fara implicarea clientului. Însa, în functie de solicitarile pe care le primim, stabilim cu strictete masura în care clientul isi doreste sa fie implicat în luarea deciziilor legate de derularea activitatilor. Fie va propunem o solutie care va ofera control imediat asupra modului de desfasurare fie venim cu un program strict elaborat, menit sa va menajeze întru totul.

Echipa noastra este deschisa negocierilor si accepta orice sugestie pentru administrarea echilibrata a bugetului vizat. Oferim o analiza detaliata la finalul evenimentului prin întocmirea unui decont amanuntit pe tipuri de servicii.

Pe parcursul desfasurarii evenimentului coordonam toti furnizorii, asiguram ASISTENTA, suntem prezenti la EVENIMENT, contactam transportatorii si verificam serviciile de CAZAREcheck-in /check-out grup, meniuri si pachete de bauturi alese, sali conferinte, echipamente audio si video, DJ si MC, jocuri de team building.

Orice detaliu legat de elaborarea unor evenimente corporate de succes este prioritatea noastra principala.

organizari evenimente tomorrotravel

Organizarea întâlnirilor formale impune respectarea unor standarde în masura sa ilustreze profesionalismul unei organizatii. Noi întelegem strictetea unei astfel de manifestari si tratam obiectiv fiecare detaliu. Totodata anticipam punctele forte ale unui eveniment si reusim sa le concretizam la potential maxim. Factorul uman ramâne o constanta la care ne raportam mereu tocmai pentru a garanta implicarea tuturor participanailor. Noi armonizam elementele care tin de sobrietatea impozanta, caracteristica pentru evenimente corporate, cu nevoia fireasca de ospitalitate. Conferim cordialitate unor întâlniri oficiale cu scopul de a fluidiza comunicarea, factor atât de important în stabilirea conexiunilor de natura business.