Business travel – Team Building Romania

Garantia evenimentelor de succes pe care le organizam este, în mare masura, oferita de experienta pe care o avem, de interesul constant de a eficientiza serviciile noastre si, totodata, prin dialogul activ pe care îl mentinem cu fiecare client.

team-building-romania-tomorrowtravelSuntem interesati si studiem, în prealabil, dinamica grupului si preferintele sale tocmai pentru a sugera locatia perfecta. Adaptarea tuturor serviciilor pentru satisfacerea cererii presupune elaborarea unui program complex, menit sa identifice cele mai potrivite alternative. Odata aleasa o destinatie, va fi inspectata preliminar de catre un reprezentant al firmei noastre. Furnizorii vor fi identificati în functie de doleantele fiecarui grup.

Formulam oferte personalizate si acordam reduceri substantiale pentru grupuri în functie de amploarea evenimentului sau de durata sejurului. Echipa noastra acorda consultanta continuu si garanteaza servicii suplimentare de asistenta.

Elaboram scenarii pentru tematici personalizate, adaptam programul în functie de domeniul de activitate si coordonam cu precizie fiecare eveniment. Noi suntem în masura sa va propunem programul ideal pentru o iesire de tip team building, într-un mediu relaxant, dar detinem si experienta necesara pentru a elabora evenimente formaleconferinte, congrese si seminarii.